Plastberegner.dk

Beregn og dokumenter jeres plastprodukters miljøpåvirkning

Dette værktøj giver jer mulighed for at beregne plastprodukters miljøpåvirkninger fra vugge til grav. At lave en livscyklusanalyse af et produkt helt fra bunden er meget omfattende og kræver indsamling af mange data fra mange forskellige kilder. Plastberegneren har gjort arbejdet for jer. I værktøjet ligger miljødata for materialer, transport- og energityper. I skal supplere med data fra virksomhedens fremstilling af plastproduktet.

Resultatet er en komplet oversigt over plastproduktets miljøprofil, som kan udskrives i PDF-format i form af en miljøvaredeklaration. Med plastberegneren har I mulighed for på en nem og overskuelig måde at formidle den miljøprofil, jeres plastprodukter har. Samtidig får I et værktøj til at skabe miljøforbedringer i produktionen og optimere plastproduktets miljøprofil.

Plastberegner.dk er en eksterne side og åbnes i nyt vindue. Der skal oprettes brugerprofil for at kunne bruge værktøjet.

Gå til Plastberegner.dk

Kom i gang

Brugervejledning til beregneren

Her finder I en detaljeret brugervejledning til hvordan man laver en beregning.

Se mere...

Hav data parat

Forbrug af energi, materialer, transport mv. skal indtastes . Det er nemmere, hvis I på forhånd har indsamlet disse data. Brug eventuelt tjeklisten nedenfor.

Sådan bruger I resultatet

Få resultatet i tabelform eller som en miljøvaredeklaration i PDF-format . Den kan bruges i dialogen med fx kunder om dit produkts miljøegenskaber.