Rejse på budget

Eiffeltårnet i Paris

Nu er der faktisk ikke særligt lang tid til jul. Og I har besluttet, at den skal fejres på en helt anden måde, end den, I er vant til. I vil ud at rejse. I har besluttet, at hele budgettet, der ellers skulle bruges på julegaver, julegodter og alt hvad det nu er, vi køber til jul, skal bruges på en uges ferie. Helst et sted, hvor vejret er mildt. I har derfor kigget på billige rejser på denne hjemmeside i længere tid nu. Og jo, der har været gode tilbud på billige rejser til Tyrkiet. Men vil I til Tyrkiet?

Istanbul eller Grækenland?

I har set at de fleste rejser til Tyrkiet fører jer til Istanbul. Og selvom det kunne være spændende at udforske den by, så er I ikke helt sikre på, at det er en destination, som I kan holde ud i en hel uge. Den lille på 4 år vil simpelthen blive en byrde. Og hun vil slet ikke kunne forstå, hvad det er, I oplever. Så det skal være en rejse, hvor der vil være mulighed for, at alle får nogle gode og mindeværdige oplevelser. I kan tage til Istanbul om nogle år, når børnene er store nok til det.

Derfor falder jeres valg på en rejse til Grækenland. Til Halkidiki. I skal bo på et luksushotel. Og I skal slappe af. Bruge noget tid på at udforske Halkidiki og måske køre ind til storbyen Thessaloniki for at opleve den. Men I skal helt sikkert også ligge ved den der indendørs pool og bare iagttage, at børnene leger og har det skønt. Og så skal I naturligvis også smage på den græske julemad. Og ja, I skal selvfølgelig gå lange ture langs de smukke strande. Samle små muslingeskaller og finde smukke sten. I har booket rejsen. I glæder jer til at komme væk fra de sædvanlige juleceremonier.

Spontan beslutning

Det er en beslutning I har taget her i sidste øjeblik. I skal bare afsted. I tre eller fire dage. Det må gerne være nogle dage, der omfatter weekenden, men kan det ikke lade sig gøre, så er det ok. I kan bare tage fri. Eller endnu bedre: Tage arbejdet med jer. Det er jo sådan, at I ofte får besked på at blive hjemme. Og er der nogen, der kan se, om I arbejder fra hjemmet i Ballerup, eller om I arbejder fra et hotelværelse i Paris? I kan jo bare beslutte, at I oplever Paris efter arbejdstid. Og det er jo lige det, det hele handler om. I skal fejre, at I har været gift i 10 år. Og det skal fejres i Paris.

Er der afbudsrejser til Paris?

Det var noget I besluttede i går. Og jeres bryllupsdag er på søndag. Så det er vist bare noget med, at I skal kigge lidt på afbudsrejser til Paris. I skal vælge en rejse og booke den, pakke jeres kuffert og så bare se at komme afsted. Det kan I da ikke være uenige med nogen i.

Nu kan det jo være lidt svært at finde ud af, hvor man skal bo i Paris. Men et sted, der ligger i gåafstand til de store seværdigheder vil være et godt udgangspunkt. Og som dagen går – og I får gået længere og længere, så bliver I altså glade for, at Paris har en meget god metro. Det er nemt at finde rundt i den – og den kan hurtigt få jer fra et sted til et andet. Og ja, som dagene går, så meget mere vil I kunne holde ud at gå langt. Paris indbyder nemlig til, at I går meget. Find derfor hurtigt afbudsrejsen til Paris og få den købt, så I kan nyde nogle dage dernede. Husk de flade sko.