Giv en træfigur

Spring Copenhagen figur

Du står i en lidt dårlig situation. Du har nemlig glemt at købe den værtindegave, som du skulle have haft købt i den uge, der lige er gået. Og nu aner du ikke dine levende råd. Du skal til middag i aften og vil gerne give værtinden en smuk, lille gave, som tak for invitationen og hendes tanke til dig.

Og ja, du ved godt, at du kan stoppe ved en god tankstation og finde en god æske chokolade til hende dér. Men altså. Det er da noget alle ved. Og dertil kommer, at tankstationens personale ikke er så ferm til at pakke en gave pænt ind – selvom de tilbyder at gøre det. Så den der med chokoladen, får sparket. Hvad skal du gøre?

Kig ind hos isenkræmmeren

Ja, et forslag er, at du skal tage ind til storcenteret, imens du stadig kan nå det. Og så skal du gå direkte hen til en af de store isenkræmmere, der har en fysisk butik i centeret.

Du skal gå hen til de der hylder med isenkram tilbud, som de altid har. Der er altid nedsatte varer hos isenkræmmerne. Hvorfor? Det er ikke helt nemt at forklare. Måske skyldes det, at vi her i landet er glade for godt kram i køkkenet og som dekorationer i vores hjem. Måske skyldes det, at isenkræmmere ikke er så gode til at forudse, hvor stor – eller lille – efterspørgslen på bestemte varer vil være. Ingen kan helt gennemskue hvorfor. Men det kommer dig til gode lige nu. Du kan nemlig være rigtig heldig og finde et super tilbud – lige præcist i dag.

Spring Copenhagen træfigurer

Måske finder du en lille træfigur fra Spring Copenhagen, som er sat 50% ned i pris. Det er en super god værtindegave. Træfigurerne, som Spring Copenhagen laver, er da også utroligt populære. Så vær parat til åbne din hjerne for andre idéer. Det kan være at specialtilbuddet på træfigurer fra Spring Copenhagen allerede er udsolgt. Isenkræmmeren kan jo kun tilbyde figurerne til nedsat pris så længe, de er på lager.

Men det kan så til gengæld være, at du kan finde en af de meget unikke – og smukke – lysestager fra Spektrum, som også er et dansk firma. De har specialiseret sig i glasvarer. Vaser. Lysestager og vandglas. Det skulle ikke undre mig, at du finder et godt tilbud fra Spektrum, som du kan anvende som værtindegave. Spektrum er endnu ikke så kendt, så det er slet ikke usandsynligt. Så: Skynd dig ned til isenkræmmeren.

Tjek altid tilbuddene

Men glem ikke lige at tjekke den konkurrerende isenkræmmers tilbud også. Det kan være, at den har nogle tilbud på mærkevarer, som du slet ikke bør modstå. Enten fordi tilbuddene er på varer, du gerne selv vil eje – eller fordi de kan bruges til fremtidige værtindegaver, som du vil få brug for. Og hvem siger, at du ikke kan være forberedt på uventede invitationer? Det kan du sagtens.

Jeg skal ikke forstyrre dig længere. Du skal afsted. Jeg vil bare sige, at når du står i sådan en situation som nu, så er isenkræmmeren som regel din redning.