At holde fysiske møder

Forretningsmøde

Når I nu har været i kontakt med hinanden så mange gange via Zoom eller en anden platform, så er det vel på tide, at I skal mødes – fysisk? Det skulle da bare mangle. Det er én ting at høre en stemme og se et billede af et menneske. Det er noget helt andet at møde hele mennesket! Det kan da godt være, at I føler, at I kender hinanden rigtigt godt. Men ville det ikke også være rart, hvis I får føling med, hvem I hver især er? Er din samtalepartner høj? Er hun måske genert i virkeligheden? Går han i stive herresko, når han skal ud af huset – eller er det noget med sneakers? Der er mange ting, som I ikke ved om hinanden – og som I måske heller ikke har brug for at vide. Men det er viden, som I sikkert er lidt nysgerrige efter at tilegne jer.

Et fysisk møde

Det lader til at samarbejdet kan blive godt. I hvert fald kan I godt finde ud af at tale sammen. Men for lige at få stillet den her nysgerrighed, som I har over for hinanden, så har I faktisk aftalt, at I skal mødes. Du har tilbudt at stå for at arrangere mødet. Din potentielle nye partner har dog bedt dig om, at du finder mødefaciliteter i Nordsjælland. Inden du fik spurgt om, hvorfor I skal holde møde i Nordsjælland, fik du allerede et svar: Din nye partner hader at køre bil og vil helst nøjes med at bruge toget. Og Nordsjælland er smukt. Og der er mange forbindelser med toget imellem Nordsjælland og København.

Gode rammer for møder i Nordsjælland

Ok, du kan sagtens gå med til at I skal mødes i Nordsjælland. Så du har nu taget det på dine skuldre at finde en mødepakke i Nordsjælland. Du googler derfor først ”mødepakker og mødelokaler Sjælland” for at pejle dig ind på priser og faciliteter.

Under dine søgninger opdager du, at du har glemt en lille detalje. Du har slet ikke tænkt på den: Skal det være et morgenmøde eller et eftermiddagsmøde? De mødepakker du har set på, svinger nemlig lidt i prisen, alt efter om den skal indeholde morgenbrød og frokost eller ej. Ikke så meget, men nok til, at du lige vil tjekke med din samtalepartner om, hvad hun foretrækker: At I mødes tidligt om morgenen eller lidt senere på dagen. Du ringer op til hende via FaceTime. Hun svarer. Hun kan godt lide at starte dagen med møder, så et tidligt morgenmøde er bedst for hende.

En målrettet søgning giver resultat

Du leder lidt mere målrettet nu. Og du finder Google frem igen og skriver ”Mødepakker Nordsjælland”. På mindre end et sekund får du flere forskellige forslag til steder med mødepakker: Der er både hoteller, deciderede kongreshaller og mere menneskelige mødefaciliteter, hvor der både er små og store mødelokaler.

Et sted, der tilbyder mødepakker i Allerød, fanger din interesse – Det her: https://nokc.dk/. Du kigger på billederne: Moderne og lyse faciliteter – og billederne af køkkenets buffet er rigtigt flotte. Det bliver her, I skal mødes. Du ringer op for at høre, om du kan bestille en mødepakke i et lille lokale.