Ekspertise i WooCommerce

en ekspert i woocommerce arbejder

Nu har du arbejdet som sekretær for direktionen i de sidste 15 år. Og du er lidt træt af det. Du har også været lidt på kant med den sidste direktør. Det blev ikke til en stor konflikt. Men det satte nogle tanker i gang hos dig: Måske skulle du sige op og finde et andet job. Eller totalt skifte karriere. Og det er det sidste, du er ved at vælge. Det er en proces. Og du er ikke helt sikker endnu.

Salg på nettet

Du har en idé om, at du gerne vil åbne en butik. Den skal sælge garn og strikkeopskrifter. Det er jo meget populært lige nu at strikke. Og du er sikker på, at du kan sælge meget garn. Du har en del veninder – og hvis du kan sælge til dem, så kan du sælge til alle. Det ved du.

Du ved også, at du skal have en webshop. Det her med fysiske butikker er fint. Men en webshop kan nå mange flere kunder. Det er jo kun et spørgsmål om at trykke udgifterne til forsendelsen så langt ned som muligt.
Du har derfor været inde på internettet for at snuse lidt rundt. Dit mål er at finde ud af, hvilken platform du skal bygge din webshop på. Du kan se, at en WooCommerce shop meget ofte bliver anbefalet af specialisterne.

Hvad siger eksperterne om WooCommerce?

Du har dog slet ikke nogen fornemmelse for, hvad det vil sige – sådan i virkeligheden. Du kan se, at der også er mange eksperter, der anbefaler andre platforme. Men af en eller anden grund så er du lidt tiltrukket af det der WooCommerce shop system.

Måske fordi det er et sjovt ord: ”WooCommerce”. Hvad betyder det? Det får du nok ikke svar på. Men du kan få en fornemmelse for systemet eller platformen – hvis du kontakter en webudvikler med erfaring i WooCommerce systemet. Du har hørt om en i København, der er kendt for sin ekspertise – specielt i at optimere en langsom WooCommerce webshop – ham her.