Ferierejser – charterferie eller?

En ferie strand

I de sidste tre uger har I kigget på charterrejser. I ville egentlig gerne til Thailand. Men det var umuligt at finde sådan en rejse. Thailand er åbenbart et meget populært rejsemål. Derfor har I bestemt jer for, at jeres sene sommerferie ikke skal vare i to uger. I har besluttet at dele sommerferien op i flere mindre rejser. I har derfor kigget på korte, men billige rejser. Og I fandt en, der fører jer til Bulgarien. Det bliver spændende at opleve Sofia og bulgarerne. I skal være i Sofia i 3 dage. Derefter kommer i tilbage til Danmark og har lige 4 dage til at få vasket tøj, købt det rejseudstyr, som I ikke når at få købt inden afgangen mod Bulgarien.

Videre til Spanien på afbudsrejse

Når de fire dage er gået, så tager I nemlig på en rejse til Spanien. Det er måske helt flovt at sige det – men I har faktisk aldrig været på ferie i Spanien. Så det bliver også en spændende rejse. Det er en af de mange afbudsrejser her, som I kiggede på, efter at have opgivet at tage på charterrejse til Thailand. I skal ned til hedebølge, så I får brug for at købe både drikkedunke, hatte og solbriller. Og ja, naturligvis skal I også have en powerbank med jer, så I er sikre på at kunne lade telefonerne op. I har jo hørt om, at der ofte er strømafbrydelse i Spanien, fordi folk sætter deres airconditionanlæg på fuld kraft. At der også bliver lukket for vandet i nogle timer hver dag, skal drikkedunkene hjælpe jer igennem med.

Varmen klarer vi

I ved godt, at det kan være lidt farligt for helbredet med den ekstreme varme – men hvis spanierne kan klare det, så kan I da også godt. Og I vil jo altid have muligheden for at komme i vandet. Enten på stranden eller i hotellets pool. Og jo, rejsesitet med afbudsrejser, som I fandt rejsen til Spanien på, havde meget fine beskrivelser og billeder fra de forskellige destinationer. Det var sådan set billederne, der fik jer til at beslutte jer for den specifikke rejse. I er glade for, at det er lykkes for jer at få to spændende rejser på programmet i år. østeuropæisk storbyferie og sydeuropæisk badeferie.

Det ville I sådan set slet ikke selv have tænkt på, hvis I ikke havde kigget efter billige rejser på nettet.  Der er jo så mange muligheder for at kunne komme afsted. Og selvom det er en afbudsrejse, så har den jo de samme fordele, som en charterrejse tilbyder: Alt er arrangeret i forvejen for jer. I skal ikke tænke på noget. Ikke noget med selv at booke flybilletter eller hotelværelse. Og så har I jo også den sikkerhed, at der er en dansktalende kontaktperson, som I kan kontakte, hvis der skulle ske noget. Det er jo ikke sådan, at I kan spansk eller bulgarsk.

Vi mangler kun kufferter og den slags

Så lige nu er I ved at færdiggøre indkøbslisten over kufferter og rejseudstyr, som I skal have med jer til Spanien. I når nemlig ikke at købe ind til rejsen til Spanien, inden I tager til Bulgarien.