Send blomster

Røde roser

For godt 10 måneder siden var der en god, gammel ven, der bad dig om at sætte kryds i kalenderen her den første søndag i advent. Hvorfor, fik du at vide, et par måneder senere. Der skal nemlig være fest. Han og hans hustru har nemlig bestemt, at de vil fejre deres kobberbryllup. Med manér. Og det betyder i deres optik, fest, med middag, dans, tant og fjas – og natmad. Overnatning på hotel og hele molevitten. Du blev naturligvis rørt over deres generøsitet. Du skal ikke betale for overnatningen. Det gør de. Og de sørger for alt. Du skal bare møde op til tiden. Kl. 15:00 – og med festtøj under armen.

Alt på plads – troede du

Du ved, at du skal ud på en længere rejse, så det er rart at vide, at du bare skal møde op for at blive indkvarteret på hotellet. Ikke noget med at booke eller at tale med hotelmanagere eller uduelige receptionister.
Du møder derfor op ude i lufthavnen – til tiden. Men hvad sker der: Du kan ikke nå at være fremme til tiden. Der er nemlig flyforsinkelse på grund af tæt tåge! Og din hjerne er ved at sprænges af ærgrelse. Ikke kun pga. flyforsinkelsen, også fordi du leder forgæves efter en blomsterforretning, der kan varetage at sende blomster i København. Du skal nemlig have en stor buket til parret afsted meget tidligt lørdag morgen.

Blomster kan heldigvis sendes

Buketten du vil sende til dem, skal nemlig nå dem, inden de også kommer til at sidde forgæves og vente på din ankomst. Du når simpelthen ikke at komme frem i tide til at kunne deltage i deres fest. Du ærgrer dig inderligt. Det var din plan B, det her med at sende blomster til parret. Men den fik du vist lige slettet for hurtigt. Du finder dog en blomsterhandler, der har blomsterlevering i København. Du bestiller en flot buket til dem hos den forhandler – og overvejer også, om du skal supplere med en gavekurv som vist her.